Це буде абсолютно жорстко, - Гройсман про перевірку фіскалів на Волині

Це буде абсолютно жорстко, - Гройсман про перевірку фіскалів на Волині
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив перевірити дії фіскальної поліції на Волині щодо перешкоджання роботі окремих підприємств. Також «потрусять» житомирських і вінницьких фіскалів.

Так прем’єр відреагував на інформацію, оприлюднену народним депутатом Володимиром Арешонковим під час години запитань до уряду у Верховній Раді, - повідомляє Укрінформ.

«Зараз я даю доручення першому заступнику міністра фінансів Оксані Макаровій, яка також є уповноваженою уряду по інвестиціях, розібратись з цим питанням (щодо можливого перешкоджання роботі підприємств у трьох областях - ред.), запросити вас, запросити ДФС, запросити податкову, всіх, хто там був, і розібратись, якщо ми побачимо, що дії були неадекватні, я просто всіх відправлю поза межі системи ДФС. Це буде абсолютно жорстко», - сказав Гройсман.

До цього народний депутат Арешонков заявив, що сьогодні і вчора по центральних телеканалах пройшла інформація про незаконність дій «фіскальної поліції, податкової поліції, які робили так звані операції у Житомирській, Волинській, Вінницькій областях у рамках кримінального провадження 2015 року, але вилучали документи і перешкоджали діяльності підприємств сьогодні, блокували роботу транспорту, забороняли працювати працівникам».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Це буде абсолютно жорстко, - Гройсман про перевірку фіскалів на Волині
14 квітень, 2017, 12:21