Горохівському окружкомові повернули протокол на уточнення

Горохівському окружкомові повернули протокол на уточнення
У п’ятницю, 9 листопада, спостерігачам ОПОРИ стало відомо, що ЦВК повернула на уточнення підсумковий протокол підрахунку голосів у горохівському виборчому округу № 20.

Того ж дня члени комісії засідали, аби виправити всі неточності у виборчій документації.

Цікаво, що опорівці зафіксували й перебування у приміщенні ОВК голови горохівської РДА Жанни Савчук. Упродовж усього процесу прийняття протоколів горохівською ОВК вона неодноразово з’являлася у приміщенні комісії.

Нагадаємо, автомобіль Жанни Савчук бачили під приміщенням окружкому і під час підписання протоколу, яке відбувалося у ніч на 2 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То не баба а ходячий скандал.......
Відповісти
Це не скандал, це кінь з яйцями, це звірюка.
Відповісти
Не треба мати сім п`ядей в лобі, щоб здогадатись, чому там цілодобово чергує ця, як би сказати, напів-жінка, напів-лікар, напів-чиновниця - місцевий горохівський монстр в спідниці. Гроші треба відробляти, бо вибори бувають один раз в чотири роки. Де ще заробиш? Красти немає що і звідки, та й долю свого іваничівського колеги розділити не хочеться. І посаду треба зберегти, бо в потилицю дихає бородатий вампір-інквізитор. Можна констатувати, що вона вибори виграла, але попереду ще довгі безсонні ночі з холодними випарами дрібного поту на лобі, як в чахоточного, і боязнь, що в двері постукають і на зап’ястях клацнуть наручники.
Відповісти
Останні новини
Горохівському окружкомові повернули протокол на уточнення
10 листопад, 2012, 11:29