Директор «Ласки» пояснила нову квартиру благодійністю

Директор «Ласки» пояснила нову квартиру благодійністю
Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук переконує, що для купівлі нової квартири витратила всі свої заощадження та змушена була продати золоті прикраси.

Про це вона написала у Facebook.

«Чим більше ми віддаємо, тим більше отримуємо. До прикладу, моя всіма обговорювана квартира», - зазначила Новарчук. Вона стверджує, що не порушувала б цього питання, якби не широкий розголос.

Новарчук переконує: «Я протягом 10 років допомагаю дітям, у яких є проблеми - знайти житло або вийти зі складного положення, у яке вони потрапили».

З її слів, минулого року прихистила вагітну дівчину.

«Їй потрібна була допомога, і я взяла її до себе в однокімнатну квартиру. Ми пройшли багато всього разом, в дитини, яку вона носила, виявилась кіста в легені. Одну з легень довелося видаляти в Києві після народження. І лікарі висловили побоювання, що дитині при такому стані важко буде жити з моїми тваринами (коти, сліпа шиншила, і в той час ще з нами жив песик, якого на даний момент прилаштували) і все це, нагадую, в однокімнатній квартирі, яка дісталася мені після смерті моєї мами по спадку», - стверджує директор КП «Ласка».

Вона додала: «Але Бог завжди допомагає тим, хто робить добро, мої сусіди за безцінь запропонували купити їхню квартиру. Я віддала всі свої збереження і продала все золото, крім маминого перстня, який вона перед смертю мені подарувала – і купила квартиру. Свою однокімнатну я віддала дівчині і її синочкові, там же їх приписала, а сама з тваринами перебралась в розвалену нову, до слова, абсолютно без ремонту, перед тим, як вселитись довелось проводити дезінфекцію - були там і клопи, і кліщі, і таргани і ще якась дивна живність».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очманіти, на психіатричну експертизу пора їй вже, і то бігом
Відповісти
Мало крадуть, якщо купила тільки одну квартиру! Знахабніли до ручки...золото вона продала
Відповісти
Кожний тиждень скандал навколо цієї особи !!! Скільки можна терпіти ???
Е-декларація - Ніяких грошей та цінних металів не зазначається....
Якщо вона пише, що квартиру віддали за безцінь, тоді до правоохоронних органів питання, можливо мешканців даної квартири залякали, катували???
А іншим органам, я пропоную перевірити, чому Е-декларація не відповідає дійсності, якщо у неї золота було більше ніж на 50 000грн.
Відповісти
Вона ,що всіх ідіотами рахує?
Відповісти
Повезло Даночці в житті з сусідами! Де ж ще таких благодійників знайти? А якщо без жартів, то такими "бізнесменами" повинна цікавитись прокуратура, бо її офіційної задекларованої зарплати не вистачить, щоб відкласти хоча ч 50 долларів на місяць. А судячи з її вигадоної історії, дівчині дійсно потрібен психіатр.
Відповісти
Бідненька дівчинка,,, Аяяй
Відповісти
Сижу и плачу
Відповісти
Останні новини
Директор «Ласки» пояснила нову квартиру благодійністю
14 квітень, 2017, 17:26
ФФУ помилувала Кварцяного
14 квітень, 2017, 17:22