Меценат влаштував свято для маленьких лучан

Меценат влаштував свято для маленьких лучан
Депутат Луцької міської ради та благодійник Андрій Покровський привітав маленьких лучан з прийдешнім святом Великоднем.

У рамках соціальної програми "МИ#SVIDOMI" сьогодні, 14 квітня, для дітей організували безкоштовний професійний майстер клас із пошиття м'яконабивної іграшки – Пасхального кролика – від майстрині хенд-мейду Алли Філюк у приміщенні бібліотеки-філії № 10 КЗ "Луцька міська централізована бібліотечна система".

Маленькі лучани самостійно виготовляли дитячу іграшку – тканину набивали синтепоном, зшивали до купи та прикрашали окремими деталями. Також діти отримали додаткові презенти у вигляді канцелярського набору.

Як розповів представник громадської приймальні депутата Андрія Покровського Євгеній Мікоян, в акції взяли участь 30 дітей, котрі мешкають неподалік цієї бібліотеки. "Зазвичай до Великодня роблять писанки чи крашанки, а ми вирішили зробити такий незвичний подарунок – Пасхальні кролики", – сказав він.


Завідувач бібліотекою-філією № 10 КЗ "Луцька міська централізована бібліотечна система" Надія Чіль підкреслила, що цей майстер-клас не є останнім заходом, який проводить Андрій Покровський, оскільки надалі вже заплановані цікаві заходи.

"Загалом, це бібліотека для дорослих, але має й дитячі відділи. Бібліотека зараз переформатувала свою роботу – відбувається багато просвітницьких заходів. Майстер-класи – це хороша форма роботи з дітьми. Сьогодні у нас в бібліотеці гарна подія – великий майстер-клас для дітей. Ініціатором цього заходу став наш депутат Андрій Покровський. Тішить і радує те, що багато дітей, які відвідали майстер-клас, вже записані в бібліотеці, але є й такі, що вже сьогодні й записалися. Результат співпраці хороший! Майстер-класи варто проводити, бо вони навчаються дітей працювати власноруч, розвивають творчість та мислення", – мовила вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.