Будівельники розповіли про комплексний підхід до роботи

Будівельники розповіли про комплексний підхід до роботи
Директори будівельних компаній Андрій Разумовський та Ігор Чорнуха розповіли на що звертають увагу при зведенні будинків та житлових комплексів.

Про це розповіли у програмі Протилежний Погляд LIVE, - повідомляє КОНКУРЕТ.

Зі слів Андрія Разумовського, під час зведення будинку забудовник повинен передбачити і охорону, і дитячі майданчики, і паркомісця, і освітлення, і безпечний вхід в під'їзд, і відеонагляд – тобто до цього потрібно підходити комплексно.

Говорячи про безпеку, директор компанії "Інвестор" має на увазі такі складові: відеоспостереження, огородження території, контроль входу/виходу в будинки, шлагбаум, сигналізація у кожній квартирі (оскільки поширені випадки крадіжок).

На думку генерального директора будівельної компанії "Луцьксантехмонтаж №536" Ігоря Чорнухи, у будівництві повинні бути враховані інтереси і громадськості, і бізнесмена, який зводить будинок, і майбутніх мешканців.

"Це повинен бути баланс інтересів", – зауважив він.

Також Ігор Чорнуха згадав про неповносправних людей, які пересуваються на візках, про дітей, які повинні мати безпечні ігрові майданчики. Повинні бути зелені зони і насадження, зручні парковки, енергоощадження (але на сьогодні покупець не готовий до нього, оскільки використання сучасних енергоощадних технологій збільшить ціну квадратного метра житлової площі).

Що стосується забезпечення паркомісць (одне місце на одну квартиру), то Ігор Чорнуха зауважив, що це норма для їхньої компанії, і вони її дотримуються.

Своєю чергою Андрій Разумовський зазначив, що кількість транспорту постійно зростає і не передбачати паркомісця неправильно.

"Ми намагаємось передбачити одне паркомісце на одну квартиру. Це не завжди вдається, але така задача перед нами стоїть", – сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будівельники розповіли про комплексний підхід до роботи
15 квітень, 2017, 23:37