Із добром у серці: волинські священики привезли гостинці для будинку престарілих

До відділення стаціонарного догляду для постійного проживання для людей похилого віку у селі Навіз Рожищенського району завітали священики та молодь із православного братства, аби відправити утреню та передати стареньким писанки та ікони.

Візит відбувся у перший день Великодня , 16 квітня, повідомляє Район. Рожище.

П’ять священиків Рожищенського благочиння, Віталій Катеринчук, Олександр Гринюк, Дмитрій Теравський, Микола Жученя, Сергій Савієвський та Православне молодіжне братство «Ніка», завітали до стареньких. Священики відслужили для присутніх Пасхальну утреню.

«Ми вітаємо вас із цим святом. Бажаємо вам кріпості духовної і фізичної. Бажаємо всім вам, аби дочекалися наступного Великодня, аби раділи, не сумували, не впадали у відчай, а раділи. І щоб у ваших серцях були ці вічні слова «Христос Воскрес», – привітав усіх присутніх священнослужитель Дмитрій Теравський.

На завершення зустрічі гості подарували бабусям і дідусям пасхальні крашанки та іконки святого воскресіння, які освячені на гробі Господньому.

Мешканці відділу стаціонарного догляду від щирого серця подякували священикам і молоді за їхню турботу, за те, що приїжджають до них і не забувають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Із добром у серці: волинські священики привезли гостинці для будинку престарілих
17 квітень, 2017, 02:32