У Парижі сталися заворушення на акції проти Марін Ле Пен

У Парижі сталися заворушення на акції проти Марін Ле Пен
У столиці Франції Парижі відбулися масові заворушення та зіткнення із поліцією протестувальників проти кандидата в президенти від Національного фронту Марін ле Пен.

Про це пише Новое время із посиланням на Le Parisien.

За інформацією видання, в акції протесту, яка пройшла на північному сході Парижа, взяли участь близько 400 осіб. Під час мітингу демонстранти вигукували гасла про боротьбу з фашизмом та солідарності з біженцями.

Також повідомляється, що під час маршу близько 50 демонстрантів почали кидати в поліцейських димові шашки. У відповідь поліція використала сльозогінний газ.

Раніше повідомлялося, що у французькому місті Бордо більше 1 тис. людей вийшли з акцією протесту проти мітингу, на якому виступала Ле Пен, яка відома тим, що вона рішуче підтримує політику Путіна. В той час, як більшість основних політичних груп в ЄС засудили Росію у зв'язку з конфліктом в Україні, Ле Пен заявила, що ЄС спровокував кризу, загрожуючи інтересам Росії.

Зв'язки Ле Пен з Москвою є об'єктом пильної уваги. Її партія взяла кредит в 9 млн євро у московського банку в 2014 році, а високопоставлені представники Національного фронту часто бували у Москві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Парижі сталися заворушення на акції проти Марін Ле Пен
17 квітень, 2017, 06:29