Українцям обіцяють сніг та морози

Українцям обіцяють сніг та морози
Синоптики прогнозують у ніч проти 18 квітня сніг і мороз обіцяють по всій Україні.

Про це повідомляють на сайті ТСН.

Циклон, який насувається з південного заходу, принесе дощі та мокрий сніг у південні, східні та центральні області. Безупинні зливи прогнозують на Дніпропетровщині, Кіровоградщині та Полтавщині. У Карпатах сніжитиме.

Однак, там, де будуть опади, минеться без заморозків. Водночас, арктичне повітря заполонить решту території країни - температура знизиться до мінус п'яти вночі. Удень триматиметься позначки десять градусів тепла, утім, холодний поривчастий вітер не дасть їх відчути. Така погода буде до кінця тижня.

Синоптики стверджують, що найстрашнішим для фруктових дерев будуть 18-19 квітня, 20 квітня опади послабшають і пройдуть поступово.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де опалення. В квартирах 12 градусів. Що ви придумали,що це нововведення,що потрібно збирати підписи,щобвключили опалення.Боже до чого ми котимось.На це є розпорядження Кабінету Мінстрів, температурний показник, а не дибільні люди.Діти похворіли,ми всі хворі грошей на таблетки більше вже пішло ніж на опалення. Як можна слухати людей,просто дибільних,які не очуть опалення, бо не мають грошей,чого ми повинні замерзати.Ви ,що робите владо. Відколи будинками почали керувати придурки і неадекватні люди.Відріжте їм опалення і хай замерзають.Та ми цілу зиму мерзли через людей,які вижили з розуму.Як можна таке робити.Люди схменіться.
Відповісти
Останні новини
Українцям обіцяють сніг та морози
18 квітень, 2017, 03:31