Хорватський екс-футболіст розкритикував Тимощука за роботу в Росії

Хорватський екс-футболіст розкритикував Тимощука за роботу в Росії
Колишній гравець київських «Арсеналу» і ЦСКА, хорват Івіца Піріч розкритикував рішення екс-футболіста збірної України Анатолія Тимощука підписати контракт з пітерським "Зенітом" і приєднатися до тренерського штабу Мірчі Луческу.

Про це повідомляє ZN.UA.

«Якщо б це зробив капітан нашої збірної під час війни, то він би не зміг повернутися до Хорватії. Це особиста справа Тимощука, але я цього зрозуміти не можу», - заявив Піріч.

«Вважаю, що спортсмени не можуть стояти осторонь. Їх ніхто не просить іти в парламент і там виступати. Але підтримка, навіть простими словами або фінансами, може допомогти дітям і солдатам. Тому футболісти повинні бути соціально активними. Люди, які стоять на першій лінії, захищають всю країну, щоб мешканці Києва, Запоріжжя, Дніпра, Одеси, Львова могли жити спокійно», - вважає Піріч.

Як відомо, 38-річний Тимощук виступав за луцьку «Волинь», донецький «Шахтар», пітерський «Зеніт» і мюнхенську «Баварію», а останньою командою ветерана був казахстанський «Кайрат». У складі збірної України футболіст провів 144 матчі і забив 4 голи.

Нагадаємо, колишній капітан збірної України по футболу Анатолій Тимощук увійшов до тренерського штабу пітерського «Зеніту». Це дуже обурило уболівальників, які організували петицію про позбавлення Тимощука звання почесного громадянина Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та ні, толік справжній патрійот!
він після перемог з українським прапором бігав.
навіть після перемог в матчах, де він і участі не брав.
Відповісти
Останні новини
Хорватський екс-футболіст розкритикував Тимощука за роботу в Росії
18 квітень, 2017, 20:30