З доходів волинян майже 44 мільйони спрямували на армію

З доходів волинян майже 44 мільйони спрямували на армію
З доходів волинян до державної скарбниці спрямовано майже 44 мільйона гривень на підвищення обороноздатності країни.

На Волині фіксують стабільний ріст сплати військового збору до держбюджету. Зокрема, за підсумками січня – квітня 2017 року з доходів волинян до державної скарбниці спрямовано 43,6 мільйона гривень на підвищення обороноздатності країни, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Окрім зростання мінімальної зарплати на суттєвий ріст надходжень військового збору впливає загальне підвищення рівня податкової культури як працедавців, так і найманих працівників. Переважна більшість волинян розуміють як важливо, щоб національне військо мало належне фінансування. Отож, понад 43 мільйони гривень на потреби армії – це внесок тих наших краян, котрі отримують легальну оплату за свою працю та, відповідно, сплачують військовий збір», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, зі свого боку фахівці ДФС не лише забезпечують якісне адміністрування податкових платежів, а й системно працюють в напрямку детінізації ринку праці.

«Ми постійно наголошуємо, що кожен, хто погоджується на зарплату в «конверті», не лише сам втрачає соціальні гарантії, а й фактично уникає сплати визначених законом податків. Як наслідок, бюджети втрачають певні суми ПДФО та військового збору, а українська армія – додаткові кошти на своє утримання. Щиро дякую тим працедавцям, котрі розуміють як важливо, щоб бюджети постійно отримували кошти для фінансування потреб держави, зокрема належного забезпечення життєдіяльності вітчизняної армії», –підкреслила Світлана Савчук.

В ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З доходів волинян майже 44 мільйони спрямували на армію
18 квітень, 2017, 21:54