Оприлюднили статки військового комісара Волині

Оприлюднили статки військового комісара Волині
Військовий комісар Волинського обласного військомату Роман Кулик має квартиру в Луцьку та їздить на авто марки Renault, а в його дружини – земля й будинок на Хмельниччині.

Е-декларацію про доходи за 2016 рік військовослужбовець оприлоюднив на Єдиному державному реєстрі декларацій, - повідомляє Конкурент.

Так, у 2016 році військовий комісар заробив 183,2 тисячі гривень. Його дружина – 76,9 тисячі гривень, також працюючи у Волинському обласному військовому комісаріаті.

Крім того 5,2 тисяч гривень стипендії отримав син військового Валерій.

Щодо сімейної нерухомості, то з 2011 року у власності дружини військового комісара Людмили Кулик є будинок на 63,5 квадратного метра у селі Оринин Кам'янець-Подільського району Хмельницької області, а також кілька земельних ділянок сумарною площею близько 3,2 тисячі квадратних метрів.

Окрім того, у 2013 році Роман Кулик отримав у власність квартиру в Луцьку площею 65,4 квадратного метра. Окрім нього, співвласниками цього житла є також дружина та двоє його синів – Максим і Валерій.

Роман Кулик з 2014 року їздить на бусі Renault Trafik 2008 року випуску. Це авто, судячи з декларації, він придбав за 30 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а вже камасар...
Відповісти