Луцьк очолив рейтинг міст, де найбільше довіряють ЗМІ

Луцьк очолив рейтинг міст, де найбільше довіряють ЗМІ
Найбільше схвалення діяльності місцевих ЗМІ зафіксовано у Луцьку- тут їм довіряють 73% респондентів. Загалом же понад 50% мешканців обласних центрів довіряють місцевим ЗМІ (середній показник по Україні)

Про це свідчать дані всеукраїнського муніципального опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», пише «4 влада»

Результати цього опитування представив у вигляді інфографіки інформаційний аналітик, депутат Рівненської міської ради Назарій Поліщук. Очолюють рейтинг довіри місцеві ЗМІ м.Луцьк - 73%. До п`ятірки також належать м.Тернопіль - 69%, м.Львів - 69%, м.Івано-Франківськ - 66% та м.Ужгород - 66%. Рівне – на 7-му місці з підтримкою 59% мешканців.

«Найбільше «ядро» схвального ставлення населення до діяльності місцевих ЗМІ, серед обласних центрів, зафіксовано у м.Рівне – 18%, а «ядро» найбільш негативного ставлення належить м.Київ – <мінус> 18%», – коментує Назарій Поліщук.

Населення менших міст краще довіряє місцевим ЗМІ, ніж великих. Найменше схвальних відгуків про роботу місцевих ЗМІ, зафіксовано у м.Миколаїв – 41%, м.Севєродонецьк – 39%, м.Харків – 35%.

Інтерактивний графік демонструє числові показники отриманх результатів дослідження, яке проведено Соцілологічною групою Рейтинг (19200 респондентів, 2017 рік).

* * *

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту.

Це щорічне дослідження забезпечує розширений погляд на ставлення громадян до місцевого самоврядування і муніципальних послуг.

Опитування було проведено у 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів.

Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк очолив рейтинг міст, де найбільше довіряють ЗМІ
19 квітень, 2017, 01:44