Пустовіт радить патрульним «краще штрафувати мажорів»

Пустовіт радить патрульним «краще штрафувати мажорів»
Заступник міського голови Григорій Пустовіт висловив невдоволення підходом патрульних до штрафування осіб, які неправильно паркуються. Мовляв, штрафують людей на вулиці Рівненській, які приїжджають на цвинтар, а «мажори» на вулиці Лесі Українки відчувають себе ледь не безкарними.

Таку думку він висловив 19 квітня під час оперативної наради.

За його словами, патрульні працюють якісно і тут «нема питань». Але наразі у місті готуються до поминальної неділі, і, наприклад, на вулиці Рівненській паркують багато машин люди, які приїжджають впорядковувати могили родичів. На вулиці їх штрафують поліцейські.

Пустовіт визнав, що «десь і є порушення», але ж там, мовляв, немає місць поблизу, де могли б запаркуватися усі ці люди. Така сама ситуація надалі може складатися й у Гаразжджі, і поблизу інших кладовищ.

Натомість на вулиці Лесі Українки у центрі міста «купа мажорів», яких треба штрафувати. Тому підхід поліцейських Пустовіт вважає вибірковим. «Давайте наводити порядок не лише на кладовищах, де приїжджають люди навести порядок на могилках рідних», – каже Пустовіт.

Тому він вважає, що варто «задатися питанням», чом вулицю Лесі Українки фактично перетворили на парковку. Зрештою, заступник зауважив, що із керівником патрульної поліції міста поспілкується потім.

Натомість секретар міськради Ігор Поліщук сказав, що треба підготувати перелік місць на цій вулиці, де треба встановити боларди, аби на сесії виділити кошти та запобігти перетворенню центральної пішохідної вулиці у зону паркування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пустовіт радить патрульним «краще штрафувати мажорів»
19 квітень, 2017, 10:14