У ПриватБанку без черги можна придбати електронний квиток*

У  ПриватБанку без черги  можна придбати електронний квиток*
Весняні мандрівки залізницею по Україні легко планувати, бо швидко можна купити електронні квитки за допомогою зручного сервісу ПриватБанку.

Варіантів декілька: найзручніше - в Інтернет-банку Приват24 і за допомогою мобільного додатка, також замовити можна на сайті bilet.pb.ua або через термінали самообслуговування, зателефонувати на безплатний номер 3700.

У кожному відділенні ПриватБанку без черги теж можна придбати електронний квиток.

“Маємо хороші новини для волинян, які готуюються відпочити навесні. В березні, за офіційною інформацією “Укрзалізниці”, було продано понад 1,7 млн залізничних квитків – 37,5% від загальних продажів. При цьому на частку ПриватБанку припадає 11,7% від загальних продажів квитків, тобто через найбільший держбанк українці купують кожен третій онлайн-квиток на поїзд. Очікуємо, що оплата залізничних поїздок у режимі онлайн стане домінуючою, - відзначає керівник напрямку платежів та переказів Північно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Нерук. - Торік на Волині завдяки ПриватБанку більше 20 тисяч краян скористались вигідними сервісами та придбали квитки на залізницю”.

Сервіс напрочуд зручний, бо громадяни самі собі, так би мовити, господарі: вдома на дивані в зручний час можна обрати і рейс, і напрямок, і місце. А головне, що в разі потреби є зручна послуга - сервіс повернення залізничного квитка. Для цього необхідно звернутись в оnline-чат або за номером телефону 3700 (безплатно з мобільного).

Телевізійний журналіст Ольга Бондаренко вперше придбала електронний квиток через Інтернет-банк Приват24. Витрачати час в чергах біля вокзальних кас дівчина більше не хоче.

“Чесно, чомусь усі розіграші “оминали” мене. Про те, що ПриватБанк завжди придумує класні акції, я знала. Мені довелося їхати на початку весни до Києва, і просто вирішила вперше придбати квиток онлайн через мобільний додаток Приват24, тому що так справді зручніше. Обираєш собі зручне місце у вагоні, оплачуєш, і квиток твій. І все це за дві хвилини, не виходячи з дому. Несподіванкою стало повернення всієї вартості квитка на мій рахунок”, - ділиться враженнями журналістка Ольга Бондаренко.

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на поїзди у вересні 2014 року. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на смартфоні, планшеті чи ноутбуці.

Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус або літак по Україні та за кордон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ПриватБанку без черги можна придбати електронний квиток*
19 квітень, 2017, 10:25