На Волині відкрили новий ЦНАП

На Волині відкрили новий ЦНАП
У Володимирі-Волинському відкрили центр надання адміністративних послуг. Він особливий тим, що обслуговуватиме і місто, і район. Це другий ЦНАП після Голобської об’єднаної територіальної громади, облаштований на Волині в рамках міжнародного проекту.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

Координатор проекту Роман Матвійчук розповів: «У Володимирі-Волинському відкрито перший у Західній Україні міськрайонний ЦНАП, який утворений шляхом об’єднання двох ЦНАПів: райдержадміністрації і міської ради. Ми створили єдиний інтегрований офіс надання адміністративних послуг. Цей ЦНАП є досить технологічний, електронна система керування чергою, електронний документообіг і система звукозапису розмов, відеонагляду, а найголовніше – широкий набір адмінпослуг для мешканців, який у подальшому тільки розширюватиметься. Сподіваюся, послуги тут надаватимуться швидко, якісно і в оптимальні терміни».

ЦНАП створено на 260-ти квадратних метрах, на його створення витрачено 1,79 мільйона гривень. Із них 1,25 мільйона – грантові кошти, 525 тисяч – кошти міського бюджету і 15 тисяч – районного. При цьому 180 тисяч гривень зекономлено в результаті проведення електронних аукціонів в системі електронних закупівель Prozorro.

В рамках проекту заплановано створити 15 ЦНАПів у Волинській, Львівській і Рівненській областях. Наступними будуть ЦНАПи в Маневицькій і Ковельській райдержадміністраціях, а також у Любомлі і Старій Вижві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відкрили новий ЦНАП
19 квітень, 2017, 10:34