Евакуатор не купили, в'їзд не обмежили: патрульні відповіли Пустовіту

Евакуатор не купили, в'їзд не обмежили: патрульні відповіли Пустовіту
Луцькі патрульні відповіли заступнику міського голови Григорію Пустовіту щодо вибірковості їхньої роботи.

Відповідь опублікувала прес-службі установи на офіційній сторінці у Facebook.

Текст подаємо без змін та правок:

«Заступник міського голови Г. Пустовіт озвучив 19 квітня думку про бездіяльність Патрульної поліції Луцька на пішохідній вулиці Лесі Українки та про вибірковість в роботі, про що написали окремі видання.

З цього приводу інформуємо про таке.

Міська рада досі не забезпечила умови щодо обмеження проїзду вулицею Лесі Українки, відповідно до правил дорожнього руху. Окрім того, в цьому районі відсутні місця для паркування автомобілів, а це – також компетенція міської влади. Окремо виставити екіпаж патрульних на конкретній вулиці змоги немає. Усі повинні зрозуміти, що Патрульна поліція патрулює, тобто рухається містом, виявляючи правопорушення та запобігаючи їм.

Та й загалом це нелогічно, оскільки варто спочатку усунути причини, які спричиняють дану проблему, а не лише звинувачувати інших. Зокрема, в першу чергу, обмежити проїзд даною вулицею, що є в компетенції міської влади.

Що ж до слів про вибірковість і дорогі автівки, то зазначимо, що на вулиці Лесі Українки їздять абсолютно різні автомобілі, і це може підтвердити кожен мешканець, а вибірковості в роботі Патрульної поліції ніколи не було й не буде, – про це також усі знають.

Якщо ж на когось і виносили постанови за порушення ПДР на вулиці Рівненській, то це не було і не могло бути вибірковим. Для Патрульної поліції Луцька усі громадяни рівні перед Законом, ми абсолютно добре знаємо свої обов’язки і виконуємо в межах компетенції покладені на нас повноваження.

Також нагадуємо, що влада досі не забезпечила місто евакуатором, тож це ускладнює можливості притягнення правопорушників до відповідальності».

Нагадаємо, під час оперативної наради Григорій Пустовіт зауважив, що робота патрульних поліцейських нібито вибіркова – вони штрафують людей, які приїхали на кладовище, натомість не помічають «мажорів» на вулиці Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а кого і скльки притягнули до відповідальності за неналежне утримання вул Набережна????
Відповісти
Та не зважайте, я мелю як дурний. Краще арміі палитсі не має. Розігнати ту поліцію
Відповісти
Почали знову брати хабарі за не ввімкнені фари за містом
Відповісти
Останні новини
Евакуатор не купили, в'їзд не обмежили: патрульні відповіли Пустовіту
19 квітень, 2017, 15:49