Скромні доходи і купівля квартир: е-декларації керівництва Держпраці

Скромні доходи і купівля квартир: е-декларації керівництва Держпраці
У деклараціях керівників управління Держпраці у Волинській області – і старенька «Лада», і купівля відразу двох квартир за понад мільйон гривень.

Про це повідомляє Волинь24.

Ростислав Стасько
очолив волинське управління Держпраці наприкінці липня минулого року, приїхавши на Волинь із Івано-Франківської області, де 17 років працював чиновником на різних посадах.

У декларації нового керівника контролюючого органу – дві квартири в Івано-Франківську. Одну, площею 105,8 квадратного метра, він придбав у 2005 році за 152 тисячі гривень. Іншу, площею 28,7 квадратного метра – у 2007 році за 2 тисячі гривень.

На посаді керівника управління Держпраці Ростислав Стасько заробив 99 тисяч гривень (тобто зарплата в місяць становить близько 20 тисяч гривень). За рік чиновник встиг попрацювати іще в трьох установах: в Рівненській обласній раді (заробив 30,4 тисячі гривень), в Рогатинській райдержадміністрації (8,4 тисячі гривень) та в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (714 гривень на основному місці роботи та 4,8 тисячі гривень – працюючи тут за сумісництвом).

Дружина чиновника Наталія Марусик отримала 1,2 тисячі гривень заробітку в Прикарпатському національному університеті, а також – 12,5 тисячі гривень соціальних виплат.

І Ростислав Стасько, і його дружина задекларували незначні суми банківських процентів, проте самих рахунків у банку в декларації не вказано.

Перший заступник начальника Юрій Бондарчук задекларував дві земельні ділянки та будинок у селі Лище під Луцьком.

Зокрема, власність на будинок площею 64,6 квадратного метра записана із 2001 року, одна земельна ділянка 1,65 гектара – із 2003 року та інша на 25 соток – із 2008 року.

Дружина Алла Хомицька у 2013 році придбала квартиру в Луцьку площею 68,8 квадратного метра за 206,4 тисячі гривень. Також вона є співвласницею іншої квартири, очевидно, разом із батьками.

У родини посадовця – скромний автомобіль «Лада»: ВАЗ 21121 (2005 р.в.), який купили у 2011 році за 41 тисячу гривень.

На основному місці роботи Юрій Бондарчук у 2016 році заробив 150 тисяч гривень (відповідно, має зарплату – близько 12,5 тисячі гривень).

Крім того, отримав 3 тисячі гривент від надання землі в оренду сільгосппідприємству «Лище», 18 тисяч гривент кредиту у «ПриватБанку», 4,6 тисячі гривень гонорару від ДП «Волинський ЕТЦ».

Дружина отримала 12,9 тисячі гривень допомоги при народженні дитини.

Минулого року за кредитними зобов’язаннями посадовець виплатив 38 тисяч гривень.

У 2015 році заступник начальника управління Держпраці Ігор Кузьмінський разом із дружиною Юлією купили дві квартири у Луцьку площею по 94,5 квадратного метра за 1,18 мільйона гривень.

Крім того, посадовець є співвласником батьківської квартири площею 54,6 квадратного метра.

Також у дружини – невелика земельна ділянка та недобудований будинок у селі Запілля Любомльського району.

Ігор Кузьмінський отримав 80,5 тисячі гривень зарплати в управлінні (в місяць – 6,7 тисячі гривень), а також 32,4 тисячі гривень заробітку за сумісництвом в Східноєвропейському національному університеті.

Дружина Юлія Кузьмінська працює в управлінні освіти і отримала 11,4 тисячі гривень зарплати.

Із заощаджень у Кузьмінських – 10 тисяч євро готівки та 2 тисячі польських злотих на рахунку в «Кредобанку».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скромні доходи і купівля квартир: е-декларації керівництва Держпраці
19 квітень, 2017, 18:41