На Волині відкрили довгоочікуваний дитсадочок

На Волині відкрили довгоочікуваний  дитсадочок
Більше 20-ти років жителі села Уховецьк Ковельського району чекали на відкриття дошкільного навчального закладу, що відбулось сьогодні, 19 квітня 2017 року.

На відкриття завітали представники влади та забудовник, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

Перерізавши стрічку, усі присутні піднялись на другий поверх дошкільного навчального закладу, де відбувся невеличкий концерт.

Слова вдячності лунали на адресу представників влади, а особливо – народного депутата Степана Івахіва, який клопотав про виділення більше 3-х мільйонів гривень з державного бюджету на відновлення дитсадка.

Окрім ремонту та обладнання садочку, здійснено ряд робіт по благоустрою прилеглої території.

Зокрема, в цей день також відкрито новий ігровий майданчик. Нині дошкільний навчальний заклад відвідує 36 діток, однак розрахований він на 75. Тому, в майбутньому, поруч з двома групами, планують відкрити ще й третю.

"Сьогодні в Уховецьку маємо приємну подію: недобудова, яка багато років мозолила очі, постала перед нами як відновлений дитячий садочок. Приємно розуміти, що кошти, які приходять в область з державного бюджету, спрямовуються в першу чергу на реалізацію соціальних проектів.

Незважаючи на те, що в країні йде війна, спільно з громадою, народними депутатами, поруч із підвищенням обороноздатності країни, знаходимо кошти, щоб кожен рік на Волині збільшувалась кількість таких споруд. Тільки за 2015 - початок 2017 років на Волині побудовано і здано в експлуатацію 28 садочків та 6 шкіл, – зазначив Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відкрили довгоочікуваний дитсадочок
19 квітень, 2017, 17:07