Обіцяного 5 років ждуть: на Волині відкрили багатостраждальний дитсадок

Обіцяного 5 років ждуть: на Волині відкрили багатостраждальний дитсадок
У селі Муравище Ківерцівського району урочисто відкрили новий дошкільний навчальний заклад. Ініціювала будівництво за проханням місцевих мешканців ще 2012-го Сокиричівський сільський голова Євгенія Мацюк.

Про повідомляє ВРД НСТКУ.

Під час сесії сільської ради виділили земельну ділянка під будівництво та виготовили технічну документацію. Однак, будівництво так і не розпочалося.

А вже 2016-го Сокиричівський сільський голова спільно із депутатами, побували на особистому прийомі у голови ОДА Володимира Гунчика. Селяни розповіли про потребу у будівництві садочка та висловили готовність до участі у співфінансуванні проекту.

Гунчик підтримав ініціативу представників громади та посприяв у виділені коштів з обласного бюджету. Загальна сума виконаних робіт – понад 9,5 мільйона гривень. Проектна потужність новозбудованого дитячого садка – 40 місць: дві групи по 20 діток молодшого та старшого віку. Нині потреба у забезпеченні дошкільнят місцями задоволена повністю, черги немає. До слова, у селі проживає майже сотня дітей дошкільного віку.

«Будівництво цього садочка – це ще один крок до розбудови України, це крок в майбутнє для наших дітей, які будуть рости на втіху своїм батькам, мужніми захисниками нашої держави», – зазначив на урочистостях Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обіцяного 5 років ждуть: на Волині відкрили багатостраждальний дитсадок
19 квітень, 2017, 22:10