Христина Соловій у Луцьку роздавала автографи та говорила про маму, плани і зв'язки

У Луцьку напередодні концерту Христини Соловій відбулася прес-конференція та автограф-сесія співачки. Вона розповіла, що на концерті у Луцьку звучатимуть пісні із альбому «Жива вода» та 5 синглів із майбутнього альбому.

Зустріч із прихильниками відбулася у «ПортCity» 19 квітня.

У торгово-розважальному центрі зібралося декілька десятків охочих поспілкуватися із Соловій. Дівчина розповіла про творчі плани та дала відповідає на питання фанатів. За словами співачки, вона старається прислухатися до порад свої мами.

«Але мама це є мама. І дуже важко її сприймати як педагога. У всьому іншому ми з нею дуже дружні, інколи аж задуже. Мама, перш за все, моя подруга, тому мені важко приймати від неї професійні поради», - розповіла співачка.

За її словами, у ній грає лемківська кров, тож Соловій дуже вперта.

«Зараз я вже трохи помудрішала і готова слухати і свою маму, і Святослава (Святослав Вакарчук, - ред.), який теж багато чого мені радить. Це все насправді працює. Те, що музика є в мене всередині я знаю. А те, що зв’язки, як і будь які м’язи, треба підтримувати в тонусі – це теж правда», - каже Соловій.

Привідкрила вона й завісу таємничоcті над сьогоднішнім концертом. Так, окрім альбому «Жива вода», на концерті прозвучить і 5 композицій, які увійдуть до майбутнього альбому. Він, найпевніше вийде восени.

Окрім того презентує Соловій й одну народну пісню.

«Часто з’являється одна пісня, яка просто не дає мені жити, поки я не аранжирую і не зроблю її і хоча б десь не заспіваю…я стараюся зробити якомога більше народних пісень, але наступний етап у моїй творчості- це авторська ідея, авторські пісні, які теж були натхненні народними пісням і фольклором», - розповіла виконавиця.

Після прес-конференції до Соловій вишикувалася ціла черга із охочих сфотографуватися та тримати автограф. Співачка залюбки продовжила спілкування із прихильниками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Христина Соловій у Луцьку роздавала автографи та говорила про маму, плани і зв'язки
19 квітень, 2017, 18:45