Перевізники обіцяють берегти волинські дороги, як зіницю ока

Перевізники обіцяють берегти волинські дороги, як зіницю ока
Уже 20 перевізників підписали меморандум із Волинської ОДА із зобов’язанням дотримуватися вагових норм при транспортуванні вантажів дорогами.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

За словами заступника начальника з будівництва Служби автомобільних доріг в області Ншана Антоняна, до кінця травня цього року усі роботи стосовно дороги Луцьк-Радехів-Львів повинні бути завершені.

«Станом на сьогодні ми поклали близько 10 тисяч тонн асфальтобетонного покриття, облаштували 28 з’їздів, проклали 6 кілометрів тротуарів та 3200 кілометрів бар’єрного огородження», – зауважив посадовець.

Через початок сезонних робіт та літнє підвищення температури потребує вирішення питання важковагових перевезень. Задля врегулювання ситуації перевізники та ОДА укладають двосторонній меморандум, де чітко прописані умови співпраці та затверджені норми допустимих перевезень.

Станом на вчора, 19 квітня, такий документ підписало уже 20 підприємців.

«Нині, 20 меморандумів уже підписано, 7 перебувають в роботі. Маємо розуміння перевізників та бажання працювати у правовому полі», – зауважив начальник управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов.

Однак, не всі підприємці погодилися поставити свій підпис. Аби в подальшому уникнути руйнування щойно відремонтованих автошляхів, Володимир Гунчик закликає перевізників до конструктиву і запевняє – нівечити волинські дороги задля отримання прибутків нікому не дозволить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перевізники обіцяють берегти волинські дороги, як зіницю ока
20 квітень, 2017, 08:00