«Екоблокада» в Ковелі: рештки тварин пообіцяли вивезти до 28 квітня

«Екоблокада» в Ковелі: рештки тварин пообіцяли вивезти до 28 квітня
Владці пообіцяли, що рештки тварин з ковельської філії "Укрветсанзаводу" вивезуть до 28 квітня.

Про це в Facebook пише народний депутат Ігор Гузь, який був учасником блокування дороги біля повороту з Ковеля на село Люблинець місцевими жителями.

"Екологічна блокада у Ковелі з перекриттям траси Київ-Варшава тривала з 10:00 до 21:00 В ній взяло участь більше трьохсот місцевих активістів", - повідомив він.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРОБЛЕМУ ВЕТСАНЗАВОДУ


Гузь дорікнув, що київські високопосадовці не звернули уваги на вимоги ковельча. Крім того зауважив, що керівники відомства, яке курує діяльність заводу - "Укрпродслужби" - збрехали, обіцяючи надати до вівторка документ про закриття ковельської філії "Укрветсанзаводу".

"Брехунів у відставку! Цим займуся на початку наступного пленарного тижня!" - написав він і додав, що не було на місці "блокади" й голови ОДА та місцевих керівників.

Водночас Ігор Гузь повідомив, що до протестувальників приїхав заступник голови ОДА, депутат Ковельської міськради Сергій Кошарук. Він запевнив, що до 28 квітня рештки тварин вивезуть.

"Пріоритетні напрямки вивезення - подібні працюючі заводи в сусідніх областях. Якщо ж цього не станеться пан Кошарук готовий подати у відставку, відповідна заява ним власноручно написана і передана активістам. У випадку виконання зобов'язань 28.04 біля території ковельської філії "Укрветсанзаводу" відбудеться міське віче на котрому громада заслухає план представників влади, щодо утилізації тваринних решток, що знаходяться в землі", - повідомив нардеп.

"У випадку недотримання зобов'язань влади активісти здійснять трьохденне перекриття траси Варшава-Київ, Ковель-Брест та митного переходу "Ягодин", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Екоблокада» в Ковелі: рештки тварин пообіцяли вивезти до 28 квітня
19 квітень, 2017, 22:30