На «Луцьктеплі» розповіли про «технологічні» плани на рік

На «Луцьктеплі» розповіли про «технологічні» плани на рік
Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» протягом 2017 року планує модернізувати газові лічильники на низці котелень, замінити котел у котельні на вулиці Чернишевського, 29 та частково переобладнати центральний тепловий пункт у будинку на вулиці Кравчука, 26.

Про це стало відомо 20 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

У 2017 році планують виконати переоснащення вузлів обліку газу, адже є газові лічильники, які ще з радянських часів стоять на котельнях і не відповідають сучасним вимогам. Необхідно придбати 9 нових лічильників, і це обійдеться підприємству у майже мільйон гривень. Таким чином низку котелень приведуть до відповідності вимог газового кодексу.

Окрім того, лучанам будуть безплатно проводити повірку квартирних лічильників гарячої води за допомогою спеціального приладу. Вартість перевірки вже закладена у тариф, повідомив заступник директора з комерційних питань Віктор Мельник.

Згодом також планують придбати відповідну установку для теплових лічильників – її вартість близько 900 тисяч гривень. Вже розпочали переобладнувати центральний тепловий пункт на вулиці Кравчука, 26. Наразі там вже встановили насосне обладнання, тому залишилося ще замінити теплообмінник аби ЦТП добре працював.

Також Мельник повідомив, що планують замінити й котел у котельні на вулиці Чернишевського, 29, який обслуговує школу №13. Мовляв, котли на котельні відпрацювали всі свої ресурси, і цьогоріч взимку один котел навіть вийшов із ладу. Його структура така, що немає можливості «підремонтувати». Тому планують встановити два нових котли, аби надійно забезпечити теплопостачання та мати резерв потужності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Луцьктеплі» розповіли про «технологічні» плани на рік
20 квітень, 2017, 10:56