Зрідка можемо сказати, що все нормально, - представник «Луцьктепла»

Зрідка можемо сказати, що все нормально, - представник «Луцьктепла»
Зовнішні мережі ДКП «Луцьктепло» замінює за власний кошт і лише там, де вже є аварійні ситуації. А найпотужніша котельня – орендована.

Про це сказав заступник головного інженера з експлуатації ДКП «Луцьктепло» Віктор Мельник 20 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації, - пише Конкурент.

Він наголосив, що зовнішні мережі підприємство замінює за власний кошт там, де бачать, що вже є аварійні ситуації. Тож в минулому році у зв'язку з тим, що рахунки підприємства були заблоковані, замінили лише 16, 2 погонних метри тепломереж. Щоправда, за кошти міськради замінили 720 метрів погонних мереж на вулиці.

На 2017 рік «Луцьктепло» має плани великі, а зокрема – це підготовка до наступного опалювального сезону, яка потребує значних коштів.

Також у підприємства є газові лічильники, які ставили ще за радянських часів і які не відповідають газовому кодексу. Зі слів Віктора Мельника, на їх заміну потратять близько мільйона.

«Безкоштовно ми проводимо ремонт, заміну та повірку лічильників на гарячу воду, бо це закладено в тариф», – сказав Віктор Мельник.

Також він відзначив той факт, що після того, як «Луцьктепло» взяло в оренду котельню на Карбишева, економічні показники поліпшились.

«У нас рідко бувають ситуації, коли ми можемо сказати, що у нас все нормально і немає жодних аварійних ситуацій. Найбільше аварійних ситуацій маємо по мережах», – сказав Віктор Мельник.

Депутат Юрій Безпятко поцікавився, на якій стадії зараз перебуває робота щодо встановлення 200 ІТП (індивідуально-тепловий пункт, – ред.) на 40-му мікрорайоні.

Віктор Мельник сказав, що в частині співпраці з ЄБРР є надія, що вже цієї осені вони вийдуть на укладення угод. Що стосується робіт, то вони можуть здійснюватись паралельно і навіть в опалювальний сезон.

Депутати взяли інформацію, озвучену представником «Луцьктепла», до уваги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зрідка можемо сказати, що все нормально, - представник «Луцьктепла»
20 квітень, 2017, 14:10