Пустовіт досі не віце-мер, - ЗМІ

Пустовіт досі не віце-мер, - ЗМІ
Депутата Луцької міськради Григорія Пустовіта досі не призначили заступником міського голови.

Про це пише Конкурент.

З'ясувалося, що розпорядження про його призначення на посаду заступника мiського голови не було видане, оскiльки сам Пустовіт не подав відповідну заяву.

«Справа в тому, що на даний момент я ще не закрив одне підприємство. Фактично, ще день-два, і ми його закриваємо. У свій час було відкрите підприємство, і десь сьогодні мають відбутися збори: мені мають передати протокол цих зборів. Там буде новий директор... І хоча я працював там на безоплатній основі, бо воно більше схоже на інвестиційний проект та створювалося із метою в майбутньому заходження європейських інвестицій. Але ми мусимо зробити всі ті кроки відповідно до закону. Після того я вже буду писати заяву про призначення (щоб не було обтяжуючих моментів, хоча юристи кажуть, що можна писати). Я вирішив закрити спочатку, щоб чисто і спокійно почав працювати», – наголосив він.

Із його слів, офіційного призначення на посаду заступника міського голови можна очікувати з дня на день, а нині ж Григорій Пустовіт працює у міській раді на волонтерських засадах.

«Як тільки мені передадуть протокол, бо подати в реєстраційну службу на заміну директора, що один звільнився, а другого призначили, буквально півгодини-години. Тут все впирається зараз в протокол зборів засновників», – резюмував він.

До слова, станом на 12:40 сьогодні, 20 квітня, на сайті Луцької міської ради також не опубліковане розпорядження про призначенні іншого заступника міського голови – Олександра Рачкова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щоб Гришка Пустоцвіт був мером!
Відповісти