Мандрівник-парапсихолог розкрив у Луцьку «фішки» гармонійної подорожі

Мандрівник-парапсихолог розкрив у Луцьку «фішки» гармонійної подорожі
Як мандрувати з позиції самоусвідомлення? Для чого виходити із зони комфорту? Та яким чином перевіряти стосунки на міцність впродовж мандрів?

Про все це розповіли у Луцьку 19 березня.

Зустріч відбулася в антикафе «Innerspace». Мовцем був Юрій Соловйов – мандрівник-парапсихолог. Чоловік розповів, що займається самоусвідомленням з 14 років.

Зазначив, що усі багатії подорожують без насолоди: «Такі люди, які витрачають купу грошей на поїздки, часто не отримують від них ніякого кайфу, адже не вміють ловити моменти щастя, насолоджуватися. Зрештою – розчаровуються».

Тому першим важливим пунктом є вирватися з «болота комфорту», який часто-густо зумовлений нестачею нових вражень. В такому випадку Юрій радить поїхати будь-куди, аби лиш не загрузнути в рутині. До того ж важливо змінити коло спілкування. «Причиною успіху або невдачі є вплив людей, які нас оточують», - підкреслив він.

Наступний крок – яскраве життя. Переважна більшість тих, хто полюбляє валятися на дивані або ж працювати в офісі – «вигорають», тобто не насичуються враженнями. «Ресурс яскравого життя, мов батарейка заряджає нас», - розповів біоенергетик. Після того, як ви «підзарядилися», можна з легкістю втілювати творчі задуми та бажання.

З цього випливає, вважає чоловік, що хороший відпочинок дає гармонійний старт для роботи.

Третя фішка – записувати, планувати й ще раз записувати. «Здебільшого правильна подорож складається із чіткого плану», - поділився мовець.



Текст, фото - Катерина Лащук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мандрівник-парапсихолог розкрив у Луцьку «фішки» гармонійної подорожі
21 квітень, 2017, 07:36