Новини з минулого. Поліцейські суди та мітинги під ОДА

Новини з минулого. Поліцейські суди та мітинги під ОДА
Щодня Інформаційне агентство ВолиньPost публікуватиме найцікавіші новини з життя Волинської області, що сталися протягом останніх п'яти років.

У цій публікації ми зазирнемо в 22 квітня.

НАЙЦІКАВІШЕ:

2012. На Волині оштрафували мера одного із міст.
2014. У волинському виші навчатимуться кримські студенти.
2016. Очільник міського відділу поліції судився із атестаційною комісією.


2012
- Суд оштрафував Ковельського міського голову Олега Кіндера за те, що він надав слідству довідку, яка містить неправдиву інформацію. Йдеться про розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом перевищення влади та службових повноважень працівниками відділу по управлінню майном комунальної власності Ковельської міськради, що спричинили тяжкі наслідки при використанні коштів, які надходили від приватних підприємців за оренду комунальної власності.



2013
- У Луцьку презентували 80-кілограмову диво-птаху. Статую заввишки 3,5 метра і загальною площею 20 метрів квадратних презентували у Луцьку. Скульптура виготовлена за макетом стародавньої української іграшки-свистунця. До слова, кожне місто України отримає по птасі і розпише її у притаманному для регіону стилі;
- У Луцьку театрали збирали гроші для дітей з вадами слуху. Театр «ГаРмИдЕр» долучився до благодійної акції «Серце до серця», в межах якої усі виручені від показу драми «Сенат шаленців» кошти витратять для потреб дітей з вадами слуху.


2014
- До Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки перевели студентів із Криму.


2015
- У Володимирі-Волинському з'явилася Алея Героїв АТО. Започаткували її студенти місцевого Агротехнічного коледжу. У пам'ять про загиблих на сході України вісьмох володимир-волинців у міському парку «Словянський» висадили вісім дубочків, які нагадуватимуть міським жителям та гостям Володимира про подвиг захисників;
- У Луцьку вирішили завершити опалювальний сезон, через значне підвищення температури повітря. Члени виконкому розглянули проект рішення «Про припинення опалювального сезону в місті Луцьку».


2016
- Начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз подав позов до суду про скасування рішень атестаційної комісії №6 ГУНП та апеляційної атестаційної комісії Західного регіону №2.Так, Ігор Муковоз вважав висновки атестаційної комісії №6 ГУНП протиправними з тих підстав, що атестувати, на його думку, потрібно було лише тих правоохоронців, які підлягали призначенню на нижчу чи вищу посаду, або ж у випадку службової невідповідності. Зрештою, екс-очільника луцьких поліцейських Ігоря Муковоза поновили на посаді 28 квітня 2016 року, а 11 липня він написав рапорт на звільнення;
- Під стінами Волинської облдержадміністрації зібралися люди із прапорами та транспарантами, мітингували проти призначення на посаду керівником Волинської митниці Олескандра Шавлака. Втім пояснити, хто вони, звідки та озвучити свої вимоги вони так і не змогли.


ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новини з минулого. Поліцейські суди та мітинги під ОДА
22 квітень, 2017, 11:00