Футбольний клуб зі столиці може зникнути?

Футбольний клуб зі столиці може зникнути?
Київська футбольна команда "Оболонь" найближчим часом може зникнути: причиною цього є конфлікт між президентом "пивоварів" Олександром Слободяном і віце-президентом клубу Олександром Алімовим, які є сватами.

Про це пише ТСН.

Боса "пивоварів" розчарувало те, що Алімов і виконавчий директор клубу Олексій Злотоябко займалися трансферною діяльністю без його відома, а гроші, отримані від продажу футболістів, не потрапляли у клубну касу, повідомляє видання.

Відтак, Слободян припинив фінансування "Оболоні" і клуб не поїхав на матч Першої ліги проти "Буковини", що мав відбутися 10 листопада.

Інформацію про конфлікт у клубі прокоментував президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

"Я вже більше трьох тижнів в постійних переговорах зі Слободяном, Алімовим і Злотоябком. Не в моїй компетенції розв'язати цей серйозний конфлікт. Але він веде до того, що ми втратимо ФК "Оболонь". Вчора я спілкувався з Алімовим, сьогодні - зі Слободяном. Всі питання вони можуть вирішити тільки між собою. Але я зробив висновок, що конфлікт залагоджено не буде, вони не домовляться", - вважає Бальчос.

За неофіційною інформацією, Слободян запропонував опонентам піти. Але ті відмовилися. Тому "Оболонь", яка провела шість років у Прем'єр-лізі, опинилася на межі зникнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футбольний клуб зі столиці може зникнути?
12 листопад, 2012, 14:16