У Нововолинську асфальт поклали в калюжі

У Нововолинську асфальт поклали в калюжі
Нововолинські дорожники перед Великодніми святами вирішили трішки полатати ями на дорогах, незважаючи на опади незадовго до цього.

Цей процес зафіксував на відео небайдужий житель міста, – пише Конкурент.

В один і той самий час, у п'ятницю, 14 квітня, ремонтні роботи виконували на двох ділянках у центрі міста. Зокрема, працівники засипали ями на дорозі вздовж вулиці Шахтарської, а також на перехресті вулиці Митрополита Шептицького та проспекту Дружби.

На першому відео помітно, як дорожники вирівнюють котком щойно залатану ділянку. Зі слів активіста, цей випадок він зняв на вулиці Шахтарській, навпроти будинків № 12-16.

На другому відео група працівників ремонтує ділянку дороги на перехресті вулиці Митрополита Шептицького та проспекту Дружби, неподалік від Нововолинської міської ради. Як зауважив активіст, коли проходив повз другу ділянку 15 квітня, насипу вже не побачив. З його слів, позалишалися навіть ями.

Яке підприємство виконувало «водяні» роботи, з'ясувати так і не вдалося. Дорожники, які працювали 14 квітня, представлятися не захотіли.

В публічному доступі інформація про виконавця та вартість робіт на згаданих вулицях відсутня.

Як повідомила начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації Нововолинської міської ради Олена Шведова, ремонтом та утриманням доріг в місті займається виробниче управління комунального господарства. «Вони є замовниками всіх робіт», – зазначила вона.

Видання обіцяє з’ясувати, хто і за які гроші виконував ці роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську асфальт поклали в калюжі
21 квітень, 2017, 14:00