Назвали фірми, які звозили відходи на ветсанзавод у Ковелі

Назвали фірми, які звозили відходи на ветсанзавод у Ковелі
Постачальниками сировини на Ковельську філію ДП «Укрветсанзавод» є підприємства та суб'єкти господарської діяльності агропромислового комплексу Волині.

Про це сказано у відповіді Державної екологічної інспекції у Волинській області на запит депутата облради Сергія Слабенка, - пише Конкурент.

Обсяги переробки відходів по підприємствах розподілилася наступним чином: «Птахокоплекс Губин» – 60%, ТзОВ «Агідель» – 15%, ТзОВ «ВМП» – 12 %, ТзОВ «Віра-1» – 2-3%.

За інформацією інспекції, постачання сировини відбувалося згідно із заключеними угодами, як транспортом власника відходів, так і частково спецавтотранспортом підприємства згідно із графіком завозу.

Окрім цього, екологи зауважили, що в Ковелі, біля ветсанзаводу порушено нормативно-санітарну зону. Згідно ДСП-173-96 1 клас небезпеки становить 1000 метрів. В цьому ж випадку, фактична відстань від підприємства до житлової зони становить 450 метрів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Безкоштовно завозили чи за гроші? Чи сходиться кількість відходів по документах з наявною кількістю? Точно немає "лівого" добра??
Відповісти
Останні новини
Назвали фірми, які звозили відходи на ветсанзавод у Ковелі
21 квітень, 2017, 12:16