У волинському місті облаштували першу велодоріжку

У волинському місті облаштували першу велодоріжку
На вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському з’явилася перша велосипедна доріжка. Місцева влада переконує, що це – лише початок великої реконструкції центральних доріг за європейськими стандартами.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

У Володимирі-Волинському – 136 вулиць, і лише одна з них – вулиця Ковельська – має велосипедну доріжку. Її проклали нещодавно за кошти міського бюджету. Шляховики використали матеріали місцевого виробництва.

Перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук розповів: «Ще торік почалися роботи з реконструкції тротуарного покриття по вулиці Ковельській. Був розроблений проект будівництва тротуару з першою велодоріжкою у місті, і вже у цьому році силами двох підрядних організацій було збудовано більше кілометра велодоріжки і тротуарного покриття. Це перша велодоріжка. Це такий запит нашої громадськості, що вже потрібно за європейськими стандартами облаштовувати тротуари».

Загалом минулого року у Володимирі-Волинському заасфальтували і відремонтували 21 вулицю. На ці потреби з міського бюджету використали майже 16 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському місті облаштували першу велодоріжку
21 квітень, 2017, 12:44