«Досить специфічний хлопець», – директор ліцею про зниклого підлітка

«Досить специфічний хлопець», – директор ліцею про зниклого підлітка
15-річний вихованець військового ліцею Богдан Парчевський, якого розшукує поліція, не з’явився на навчання після пасхальних свят.

На Великодень хлопець їздив із товаришем до його рідні у Львівську область. Проте звідти разом на навчання в Волинський обласний ліцей з посиленою військовою та фізичною підготовкою не повернулися: Богдан сказав, що поїде додому в Київ, – пише інтернет-видання Волинь 24.

Бабуся, яка є офіційною опікункою хлопця, не дочекалася хлопця і подала заяву в поліцію.

Нагадаємо, 20 квітня правоохоронці оголосили Богдана Парчевського в розшук, повідомивши, що він 18 квітня залишив ліцей і не з’явився.

«Насправді хлопець після свят уже не повернувся на навчання. Чесно кажучи, Богдан – досить специфічний хлопець, тяжко переносить вимоги, які ми ставимо у навчанні й вихованні, за ним потрібен неабиякий контроль. Навчається у нас менше року – зараз на першому курсі, але вже був прецедент, коли не з’являвся на навчання», – прокоментував ситуацію начальник військового ліцею Павло Боснюк.

Нагадаємо, правоохоронці просять громадян, яким відома будь-яка інформацію про місце перебування розшукуваного, повідомити поліцію.

Прикмети хлопця: на вигляд 14-15 років, зріст близько 165-170 см, середньої статури, волосся коротке, темне. Був одягнутий в камуфляжну форму «Піксель». При собі мав чорну спортивну куртку.

Повідомити інформацію можна у Луцький відділ поліції головного управління Національної поліції у Волинській області за адресою: Луцьк вул. Грибоєдова, 2, або за наступними номерами телефонів: (03322) 24-83-57, (03322) 24-00-95, 066-522-62-70 чи на екстрену лінію «102».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.