Чиновники на Волині закривають очі на незаконне будівництво біля озер

Чиновники на Волині закривають очі на незаконне будівництво біля озер
На Волині чиновники і контролери залишили поза увагою самовільне захоплення земель та незаконне будівництво в прибережно-захисних смугах та водоохоронних зонах водойм.

Про це 12 листопада інформує прес-служба прокуратури області.

Межі водоохоронних зон та прибережних захисних смуг уздовж річок, навколо озер, водосховищ та інших водойм встановлені не на всій належній площі.

Крім того, відсутні проекти (з облаштуванням в натурі) водоохоронних зон та прибережних захисних смуг по річках та озерах Шацького району, в тому числі по озеру Світязь.

Перевірки також засвідчили випадки використання земель водного фонду без правовстановлюючих документів, ухилення від укладення договорів оренди та їх державної реєстрації, які залишались поза увагою органів виконавчої влади та органів контролю.

Зокрема, порушення знайшли у діяльності Державної інспекції сільського господарства у Волинській області, а також головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації.

На усунення виявлених порушень прокурори внесли подання голові Волинської ОДА та 20 подань головам районних державних адміністрацій. За результатами розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнули 6 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їм оченята заліпив сам удільний князь Клімчук, так як це його давній бізнес(із-за якого він і чухнув в дипломати за бугор після Майдану, відсидівся і знову за старе)
Відповісти
Останні новини
Чиновники на Волині закривають очі на незаконне будівництво біля озер
12 листопад, 2012, 15:44