На Устилузі - черги автомобілів

На Устилузі - черги автомобілів
Черга з авто знову заполонила прикордонний Устилуг.

Автомоблі, котрі прямували на пункт пропуску, перемістилися у місто з сервісної зони близько середини дня 21-го квітня. Авто зайняли одну смугу руху, що спричинило транспортний колапс у місті, - пише Буг.

“Чому це сталося – мені не відомо. Про ситуацію я відразу поівдомив голову Волинської облдержадміністрації. Сьогодні, 22 квітня, поліція відповідає за чергу. Згідно з протокольною домовленістю, у місті, перед пунктом пропуску, повинно стояти 5-10 машин. Але ця умова не виконується. Зараз там стоїть набагато більше авто”, – прокоментував ситуацію голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук.
Черга з авто вже неодноразово в’їжджала в Устилуг та блокувала рух у місті. Однією із причин подібної події цього разу називають невдоволення учасників черги тим фактом, що попереду черги з’являються авто, які до списку не внесені.

Нагадаємо, на початку 2017-го року рішенням сесії Устилузької міської ради на виконання розпорядження голови Волинської ОДА «Про забезпечення громадського порядку перед міжнародним пунктом пропуску «Устилуг» було створено групу із 5-ти муніципальних інспекторів.

Вони координують роботу із місцевою владою, митниками та прикордонниками. Муніципалів вибрали на зборах серед громадских активістів і вони здійснюють контроль черги у сервісній зоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін який нафіг колапс? Там 3 машини на село іздить. Всі остальні на кордон чи навпаки. А те шо їдуть в село то і будуть їхати, сам особисто простоявши 9 годин і проіхавши 100 м в черзі терпіння лопнуло. Хай менти меньше лівака за 400 грн пропускають тоді і не будуть іхати в село. Звіривши списки з будки(з сервісу) з малими списками то лівака там огогого, а кому іде в карман самі думайте
Відповісти
Доповню, поки не будуть стояти бампр в бампер як на Угринові то нефіга там порядку не буде. І погранец не буде писати чергу. Так шо пан Поліщук не нийте шо у вас колапс, самі до такого і привели
Відповісти
А Поліщук хоче повернути касу за чергу,каже син працює в обл.прокуратурі все порішає.
Відповісти
Останні новини
На Устилузі - черги автомобілів
22 квітень, 2017, 14:40