Бренд, «Техно-парк», напрями: про що йшлося під час обговорення стратегії розвитку Луцька

Бренд, «Техно-парк», напрями: про що йшлося під час обговорення стратегії розвитку Луцька
У Луцьку обговорили ключові напрямки стратегічного плану розвитку міста до 2030 року.

«Асоціація регіонального розвитку», громадянська платформа «Нова Країна» за сприяння компанії «Модерн-Експо» та підтримки Луцької міської ради організували публічне обговорення у суботу, 22 квітня.

На зустрічі представили 5 стратегічних напрямів розвитку Луцька, які підготувала експертна група із розробки стратегії. За словами організаторів, таке напрацювання включає навчання громадських активістів, владців та небайдужих громадян щодо проектного підходу до розвитку міста.

Керівник проекту «Публічна політика» Олена Горб розповіла, що в проекті візьмуть участь 3 пілотних міста: Луцьк, Чернівці та Житомир. За її словами, реалізація такого проекту можлива із залученням громадян та експертів, щоб отримати погоджені напрямки стратегії.

Голова «Асоціації регіонального розвитку» Петро Гоцалюк представив презентацію про п’ять стратегічних напрямів для Луцька, які напрацював стратегічний комітет. Такими напрямами є: розвиток людського капіталу, побудова інноваційної економіки, розвиток туризму, комунальної інфраструктури та розширення меж міста.

Маркетолог компанії «Модерн-Експо» Микола Жичук розповів про маркетинг міста та пояснив, що «бренд – це не логотип». За його словами, бренд – це комплексне поняття, і не потрібно його плутати із логотипом, з яким асоціюють міста. Маркетолог показав присутнім логотипи, які розробляв сам.

Працівник «Модерн-Експо» Олескандр Алфьоров поділився ідеєю створення «Техно-парку», що має на меті створення підрозділу ІТ, стартапів та технологічних рішень для рітейлу. За його словами, в компанії є усі необхідні умови для створення такого «Техно-парку».

Крім того під час заходу Захар Ткачук з ГО «Молодіжний центр Волині» презентував проекти, реалізовані за результатами Форуму розвитку Луцька – 2016.

Опісля в програмі заходу:

- швидкі перемоги / генерація проектних ідей;
- Презентація результатів.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все бла бла бла....
Відповісти
Гоцалюк - то канешно розвиватель ще той...
Вже з часів правління Шиби розвиває і розвиває, але путнього ще нічого і не зробив.
Відповісти
Останні новини
Бренд, «Техно-парк», напрями: про що йшлося під час обговорення стратегії розвитку Луцька
22 квітень, 2017, 16:14