Волинян попереджають про шахраїв

Волинян попереджають про шахраїв
На території Волинської області активізувалися шахраї, - пише волонтер Інна Голдованська.

"Почну з того , що особисто я не маю ніяких претензій до офіційно зареєстрованої організації БФ "Дитячі мрії", але буду нещадно викривати шахраїв, які видурюють гроші у доброчесних і довірливих громадян", - повідомила вона.

"Сьогодні до мене зателефонувало аж два волонтера одночасно щодо випадку збирання коштів "волонтерами" з Волинської філії БФ "Дитячі мрії", все під тим самим ЄДРПОУ 41104349 , яка зареєстрована за адресою: м. Луцьк, вул. Ковельська, 2, оф.204. Вважала і вважаю цю філію шахраями адже іх організація не зареєстрована в мінюсті ( при перевірці на сайті мінюсту https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch - відомості про неї не знайдено) і отже не має права займатись збором коштів".

"Прошу вас, свідомі громадяни Волині, при зустрічі з представниками Волинської філії Благодійного фонду "Дитячі мрії" - ВИКЛИКАТИ ПОЛІЦІЮ І ПРОСИТИ ПЕРЕВІРИТИ ЗАКОННІСТЬ ЗБОРУ КОШТІВ. Чому вже наразі звертаюсь до волинян? Бо по дзвінку сьогодні (майже в один і той же час) Віталій Гладун (м. Горохів) та Ольга Лисобей (м. Луцьк) - вони стикнулись з "волонтерами" філії, які вчергове збирали кошти на лікування дитини".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.