У Рожищенському районі просять увімкнути опалення

У Рожищенському районі просять увімкнути опалення
Постійна комісія Рожищенської райради, до компетенції якої входить енергетичний комплекс, рекомендує РДА відновити опалювальний сезон.

Про це повідомляє Район. Рожище.

На комісії розглянули питання щодо продовження опалювального сезону. Згідно із постановою Кабміну, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається і розраховується: на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня; на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня. В Рожищенському районі ж опалювальний сезон закінчився 3 квітня 2017 року.

У зв’язку з численними зверненнями жителів району, а також у зв’язку з тим, що середньодобова температура не становить більше 8 градусів, депутати райради звернулися до голови Рожищенської РДА Інни Гайворонської з питанням про відновлення опалювального сезону до 30 квітня 2017 року.

Голова комісії Сергій Дунець зазначив, що «люди звертаються, тому що опалювальний сезон закінчився, суспільство пільг не має і відповідно має платити більше».

Депутатів обурив той факт, що РДА не відреагувала на низьке зниження температури і не продовжила опалювальний сезон, зате зреагувала на потепління і незабаром підписала рішення про припинення опалювального періоду.

«Якщо опалювальний сезон буде відновлений, то технічні можливості дорахувати субсидію є, але з моменту відновлення», – підкреслює начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ярослав Фандич.

Після жвавого обговорення питання, комісія дійшла остаточного висновку, рекомендувати голові Рожищенської РДА видати рекомендацію про відновлення опалювального сезону. Наразі залишається очікувати відповіді від РДА на цю рекомендацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рожищенському районі просять увімкнути опалення
23 квітень, 2017, 11:03