Карпати мінімально здолали Волинь

Карпати мінімально здолали Волинь
Підопічні Віталія Кварцяного провели хороший матч, але бали в ньому здобути не змогли.

У 26-у турі УПЛ останніми, хто розігрував очки в нижній частині таблиці, були Карпати і Волинь, - пише Football.ua. Ще не так давно луцька команда навіть випереджала Карпати в таблиці, проте після приходу на пост головного тренера Олега Дулуба зелено-білі почали активно набирати очки, і до третього очного протистояння в сезоні з Волинню підійшли з запасом в п'ять пунктів.

Матч на Арені Львів досить несподівано почався з атак гостей. Волинь настільки часто і регулярно атакувала з перших хвилин, що змусила Боровика вже до 6-ї хвилини поєдинку зробити два класних сейви. Спочатку кіпер Карпат відбив «постріл» Шаповала зі штрафного, а ще через дві хвилини по-справжньому врятував команду після непоганого удару Дудика.

На цьому активність гостей не закінчилася. Вони продовжували йти в атаку, але на 17-й хвилині пропустили самі. Гладкий підхопив м'яч на лівому фланзі після помилки захисників Волині, пройшов до краю штрафного і майстерно відпасував на дальню штангу, де Гуцуляку вже ніхто не заважав вбити м'яч у ворота. 1:0.

Цей гол абсолютно ніяк не вплинув на подальший розвиток гри в першому таймі: Волинь і далі йшла вперед, а Боровик творив чудеса на «лінії». Відмінні шанси зрівняти рахунок були у Герасим'юка і Никитюка, але воротар Карпат зловив кураж і відбивав все, що летіло в його сторону.

На другий тайм команди вийшли вже під акомпанемент мокрого снігу, який обрушився в перерві на газон стадіону у Львові. У другій половині Волинь атакувала вже не так небезпечно, як це робила до перерви, але перевагою, все одно, володіла. Таких моментів як у першому таймі в команд більше не виникло, і Карпати плавно довели цей поєдинок до своєї перемоги.

Карпати - Волинь 1: 0
Гол: Гуцуляк, 17.

Карпати: Боровик - Лобай, Дитятьєв, Матвієнко - Зубейко (Мірошниченко, 81), Чачуа (Грисьо, 75), Філімонов, Кльоц (Вербний, 65) - Худоб'як, Гуцуляк - Гладкий.

Волинь: Кичак - Романюк, Логінов, Горопевшек, Шаповал - Герасимюк, Р.Нікітюк (Мелінішін, 58) - Мемешев (Діда, 77), Тетеренко, Дудик (Дмитренко, 53) - Петров.

Попередження: Дитятьєв - Логінов, Кичак, Герасимюк, Р.Нікітюк, Тетеренке, Романюк, Мелінішін, Шаповал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Карпати мінімально здолали Волинь
23 квітень, 2017, 19:35