У Володимир туристи не поїдуть: історик розкритикував логістику міста

У Володимир туристи не поїдуть: історик розкритикував логістику міста
Київський історик Віталій Скальський розкритикував логістику Володимира-Волинського.

Про це повідомляє БУГ.

«У Володимир-Волинський туристи не приїдуть. НЕ ПРИЇДУТЬ. Не приїдуть тому, що з міста не можливо нормально виїхати. З автостанції. З квитком, де буде вказано номер місця в автобусі і точним часом відправлення. Туристи планують свої маршрути завчасно. І купують квитки теж завчасно. Ще вдома. За місяць до поїздки, а то й раніше. З Луцька до Володимира купити завчасно через інтернет квиток на автобус не проблема. А от з Володимира до Луцька – зась. Квитки продаються за добу. І тільки на три рейси – о 5:30, 10:20 та 11:55», – цитує видання Скальського.

«От уявіть собі туриста вихідного дня з Луцька, який хоче вранці приїхати у Володимир, а увечері поїхати додому. Він не зможе спланувати поїздку і купити заздалегідь квитки. Бо квитки продаються тільки за добу. А останній автобус до Луцька, на який можна купити квиток з місцем відправляється об 11:55. Інші рейси (а їх таки чимало, кожні 20-30 хвилин) є транзитними, тому купити на них квитки можна тільки, коли автобус приїде на автостанцію. Тобто, за 5 хвилин до відправлення. За 5 хвилин треба побачити, що потрібний автобус приїхав, вирахувати, що там є вільні місця, добігти до каси, вистояти чергу та добігти на платформу. Квест ще той. Це не враховуючи злу крикливу тітку-контролера, яка затуляє собою вхід в автобус, наче плотина ДніпроГЕСу дніпрові води», – додає він.

«Тобто, спокійно місто можна покинути лише до обіду. Звичайний турист такої логістики не витримає. Звичайний турист поїде деінде», – пише Віталій Скальський у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він такий київський, як я китайський - Віталік Скальський з привокзальної м. Володимира. Спочатку соплі втри, історик... Не годиться так про місто, яке тебе виростило, дало освіту і путівку в життя!
Відповісти
Останні новини
У Володимир туристи не поїдуть: історик розкритикував логістику міста
24 квітень, 2017, 09:58