У Рожищенському районі – два начальники освіти

У Рожищенському районі – два начальники освіти
Вищий адміністративний суд України скасував рішення щодо розірвання контракту з начальником відділу освіти Рожищенської РДА Антоніною Клімчук.

Про це повідомляє Район. Рожище.

Нагадаємо, Антоніна Клімчук очолювала відділ освіти у Рожищі з 2005 року. У 2011-му їй винесли догану і згодом звільнили із посади.

Після Євромайдану Клімчук обіймала посаду заступника голови РДА. У листопаді 2015 року вона за власним бажанням звільнилася із посади заступника голови райдержадміністрації, а вже в грудні її, згідно з рішеннями Волинського окружного адміністративного суду, було поновлено на посаді начальника відділу освіти РДА, як таку що незаконно звільнену через недійсність догани.

Відділ освіти почали реформовувати у відділ освіти і молоді, а Антоніну Клімчук, замість перевести на посаду оновленого структурного підрозділу РДА, знову звільнили.

Судова тяганина тривала більше року, і ось Вищий адміністративний суд України поставив крапку у цій справі. Колегія суддів розглянула справу за адмінпозовом Антоніни Клімчук до Рожищенської РДА. Судді ухвалили скасувати постанови Волинського окружного адміністративного суду від 4 квітня 2016 року та ухвалу Львівського апеляційного адміністративного суду від 16 червня 2016 року щодо розірвання контракту із Антоніною Клімчук.

Таким чином, виникає курйозна ситуація, адже кілька місяців відділ освіти і молоді РДА очолює Ігор Кузава. Тобто в районі – дві керівники відділу освіти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суд першої інстанції скасовує рішення суду другої інстанції - брєд.
Відповісти
Останні новини
У Рожищенському районі – два начальники освіти
24 квітень, 2017, 10:40