Про крематорій у Луцьку говорити не варто, – мер Романюк

Про крематорій у Луцьку говорити не варто, – мер Романюк
Міський голова Луцька Микола Романюк вважає, що ідею будівництва крематорію в місті більшість лучан не сприймуть схвально.

Такими думками він поділився із журналістами 12 листопада під час виїзної наради на території міського кладовища у селі Гаразджа, що під Луцьком.

«Я думаю, наші люди цього просто не сприймуть», – сказав мер.

А директор комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар зазначив, що нині крематорій є тільки в Києві.

«В обласних центрах немає крематоріїв. Та і якщо збудувати крематорій, то відразу збільшить вартість послуг із поховання. Зараз найдешевше поховати людину коштує близько 1200 гривень», – сказав Цетнар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звичайно простіше яму вирити...
Відповісти
Ще в 90-ті роки, біля мосту через Стир на Рованці, була побудована цікава споруда, казали, що то буде крематорій, але цвинтарна мафія не дала можливості запустити в роботу цей, на мою думку, дуже необхідний , навіть у такому місті, як Луцьк,об'єкт. Переваги - в любу погоду, нормальний під'їзд, родичі померлого в нормальних кліматичних умовах, траурна музика ... , а урну з прахом, можна підкопати до могил близьких родичів, перевезти в в населений пункт, де проживають родичі, якщо крім померлого в тій місцині з близьких ніхто не живе, ... Я, особисто, хоча й маю місце на кладовищі і вже там побудований памятник і померлій жінці і мені, хочу і буду просити своїх дітей, аби вони моє тіло відвезли в Київ, на кремацію. Я думаю, що не один я так думаю, але ті, хто зацікавлений надалі наживатися на померлих, будуть , як і зараз, проти відкриття, вже побудованого приміщення для крематорію
Відповісти
Останні новини
Про крематорій у Луцьку говорити не варто, – мер Романюк
12 листопад, 2012, 18:35