Новини з минулого. Заборона російського пального та смерть ректора

Новини з минулого. Заборона російського пального та смерть ректора
Щодня Інформаційне агентство ВолиньPost публікуватиме найцікавіші новини з життя Волинської області, що сталися протягом останніх п'яти років.

У цій публікації ми зазирнемо в 26 квітня.

НАЙЦІКАВІШЕ:

2012. Волинян нагородили за мужність під час ліквідації аварії на ЧАЕС.
2013. Траса Львів‒Луцьк потрапила у ТОП-10 найрозбитіших доріг України.
2014. Луцькій автозаправці реалізацію неякісного дизельного палива російського виробництва.
2015. Помер ректор волинського вишу.
2016. Народного депутата не пустили до Білорусі.


2012
- Згідно з президентським указом двоє волинян отримали спеціальні нагороди за мужність під час ліквідації аварії на ЧАЕС. За мужність і самовідданість, виявлені під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, багаторічну активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм постановлено нагородити орденом «За заслуги» III ступеня Лук’яна Федчика – заступника голови обласного фонду «Інваліди Чорнобиля Волині». Орденом «За мужність» III ступеня постановлено нагородити Богдана Хлопецького – учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, молодшого лейтенанта служби цивільного захисту у відставці.


2013
- Траса Львів‒Луцьк потрапила у ТОП-10 найрозбитіших доріг України.


2014
- У Держспоживінспекції заборонила луцькій автозаправці реалізацію неякісного дизельного палива російського виробництва. Як виявилося, відібране на луцькій АЗС дизпаливо Євро, виготовлене у листопаді 2013 року філією ВАТ АНК «Башнефть» «Башнефть-Уфанефтехим» (Уфа, Росія) не відповідає вимогам державного стандарту України.


2015
- Помер на 71-му році життя доктор технічних наук, професор, ректор ЛНТУ Божидарнік Віктор Володимирович. За значний внесок в організацію та розвиток науки нагороджений орденом «За заслуги» III, II ступенів, присвоєно звання «Заслужений працівник народної освіти України».


2016

- Комітет з атестації футбольних клубів Федерації футболу України відмовив харківському «Металісту», луцькій «Волині» та ужгородській «Говерлі» у видачі атестатів на участь у чемпіонаті України сезону 2016-2017 років;
- У Камінь-Каширському відділі поліції особовий склад склав Присягу працівників поліції. В урочистості взяли участь правоохоронці, котрі в рамках реформування Міністерства внутрішніх справ успішно пройшли атестацію, а відтак і підтвердили право носити високе звання поліцейського.
- Волинського народного депутата Ігора Гузя не пустили до Білорусі.


ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новини з минулого. Заборона російського пального та смерть ректора
26 квітень, 2017, 09:15