В «Автопарксервісі» кажуть, що евакуатор в Луцьку – невигідний

В «Автопарксервісі» кажуть, що евакуатор в Луцьку – невигідний
Новий директор КП «АвтоПаркСервіс» вважає, що тримати евакуатор підприємству економічно невигідно.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 24 квітня, - пише інформагентство Волинські Новини.

Нещодавно призначений директор підприємства Сергій Денисенко повідомив, що від послуг евакуатора відмовилися, і розривають угоду. Нині справа перебуває у суді.

«Вони висловили претензію, що останні місяці їм не оплачували. Був оплачений лише перший місяць оренди. А потім евакуатор не їздив, бо був на ремонті», - повідомив керівник підприємства.

Більше того, на думку Сергія Денисенка, наразі тримати евакуатор економічно невигідно. Мовляв, для того, щоб він був «в плюсі», потрібно в місяць евакуйовувати по 150 машин.

Крім того, повідомив директор підприємства, у зв’язку з тим, що евакуатором не користуватимуться, зі штату комунальному підприємстві скоротять три посади працівників, які мали обслуговувати його роботу.

Нагадаємо, у жовтні минулого року на дорогах Луцька з'явився перший евакуатор. Проте згодом стало відомо, що евакуатор може піднімати далеко не всі автомобілі – джипи та мікроавтобуси йому не під силу.

Згодом виявилось, евакуатор MAN 2001 року випуску, з державним номером АС7814ВК, був зареєстрований в сервісному центрі МВС 17 вересня 2016 року на ресторатора і підприємця Володимира Пащенка.

Як зізнався тодішній заступник мера Луцька Сергій Григоренко, надати кран-маніпулятор в оренду комунальному підприємству зголосився лише один власник такого авто.

А 29 жовтня стало відомо, що евакуатор транспорту, який комунальне підприємство «Автопарксервіс» орендує за 16 тисяч гривень на місяць, виставили на продаж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та лише на пристрої. Волі можна евакуйовувати близько 30 авто щодня! Велодоріжки, тратуар - паркуються скрізь. Я навіть згоден працювати безкоштовно, аби лише про тратуар можна було б ходити або їхати велосипедом не встаючи і не обминаючи автомобілі кожні пару метрів
Відповісти
Останні новини
В «Автопарксервісі» кажуть, що евакуатор в Луцьку – невигідний
24 квітень, 2017, 16:40