Волинян запрошують на «Ніч у Львові»

Волинян запрошують на «Ніч у Львові»
У Львові 16 листопада планують провести екскурсії для 10 тисяч охочих у рамках третьої акції «Ніч у Львові».

Про це повідомила ІА ZIK.

«У п’ятницю, перший день нічних екскурсій, усі заходи практично будуть безкоштовними. На них уже зареєструвалося дві тисячі людей. Крім того, у суботу та неділю відбуватимуться і платні екскурсії, але ціни на них будуть меншими, ніж завжди», – розповіла заступник начальника відділу промоції міста Марта Іванишин.

В суботу і неділю з 20-ї години можна взяти участь в екскурсійному турі на «Чудо-бусі».

«Ми трошки змінили маршрут, щоб зробити його цікавішим для нічної екскурсії. Автобус курсуватиме по освітлених вулицях міста. Під час екскурсії буде дві зупинки – Личаківський цвинтар, де по нічному кладовищі проводитимуть екскурсії, та собор святого Юра. Саме лише під час «Ночі у Львові» двері собору відкриються для людей. Далі автобус поїде на площадку для підйому на Високий Замок», – розповіли організатори.
Також всі три дні відомий львовознавець Ілько Лемко проводитиме свої тематичні екскурсії «Львів за бабці Австрії», «Легенди старого Львова» та «Львів – місто кохання». Він розповість багато цікавого з історії Львова.

Слід зазначити, організатори запланували і піші екскурсії «Старе місто Лева».

Нагадаємо, акцію «Ніч у Львові» проводять традиційно двічі на рік – у липні та листопаді. До Львова на такі екскурсії приїжджають люди не лише з інших областей, а й з інших країн. Зокрема торік нічні екскурсії містом відвідали понад 6 тисяч туристів з Нігерії, Кіпру, Англії та Італії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкриття свята о 19.30 на площі Ринок. Там же о 19.45 брифінг для журналістів. О 21.00 біля Львівської опери зустріч Ільком Левком. Жива енциклопедія Львова. Святкують міцно, розумно, по-українськи. Був на такому святі. Отримаєте купу задоволення і приємних спогадів. До зустрічі на площі Ринок.
Відповісти