У Луцьку з’явився фруктовий сад на честь чорнобильців

У Луцьку з’явився фруктовий сад на честь чорнобильців
Вихованці луцького дитсадка № 25 разом із ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС висадили фруктові дерева.

У рамках акції «Майбутнє – без техногенних і екологічних катастроф!» на території дитсадка з’явилися понад 30 фруктових дерев, - повідомляє ВРД НСТКУ.

Допомагали малим садівникам представники спілки чорнобильців. Коли вибухнув 4-й енергоблок атомної станції, Анатолій Архипов був командиром 264-го окремого механізованого полку. Його підрозділ одним із перших задіяли для ліквідації наслідків техногенної катастрофи.

«Будь-які акції в пам’ять про трагедію 86-го року – важливі. Але ця акція з дітьми – дуже велика справа. Бо діти підростуть, будуть згадувати, можливо, навіть приведуть сюди своїх дітей, внуків, і в пам’ять про цю страшну подію буде великий гарний сад», – переконаний Анатолій Архипов.

На рахунку спілчан – уже гектари садів, бо такі екологічні акції для місцевих чорнобильців стали доброю традицією. Вони не лише щороку висаджують плодові дерева на території шкіл і садочків, а й постійно за ними доглядають.

У дошкільному закладі очікують, що 31 висаджене дерево — яблуні й груші — вже наступного року дадуть перші плоди.

Небайдужі меценати також презентували дитсадку 31 тую. Студенти місцевого педколеджу висадили дерева вздовж паркана дошкільного навчального закладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку з’явився фруктовий сад на честь чорнобильців
24 квітень, 2017, 18:42