Допризовна молодь змагатиметься на спартакіаді

Допризовна молодь змагатиметься на спартакіаді
У Володимирі страртувала Волинська обласна спартакіада допризовної молоді.

У понеділок, 24 квітня, у Володимирі-Волинському, на плацу 14 окремої механізованої бригади, стартувала спартакіада, - повідомляють у прес-службі 14 окремої механізованої бригади.

Участь у щорічній триденній обласній спартакіаді беруть 22 команди, з усіх міст та районів Волині, а також обласного військового ліцею.

Організаційні моменти проведення заходу спартакіади взяли на себе військова частина, в розташуванні якої учасники спартакіади проживатимуть та харчуватимуться, та управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Офіційне відкриття спартакіади проходило за не надто сприятливих погодних умов, - під пронизливими поривами вітру та дощем зі снігом. Та це не завадило учасникам спартакіади в гарному настрої та з оптимізмом пройти урочистим маршем під звуки військового оркестру.

З участю в спартакіаді її учасників привітали тимчасово виконуючий обов’язки командира 14-ї окремої механізованої бригади полковник Марат Бригадир, представники обласної та міської влади, військових комісаріатів.

«Наша військова частина завжди з радістю приймає в себе подібні заходи. Юнаки, які сьогодні покажуть свої спортивні та військові вміння та досягнення, - це майбутнє Збройних Сил України й, зокрема, нашої бригади. Тому, не зважаючи на примхи погоди, бажаю всім успіху, й нехай переможуть сильніші!», - відзначив, вітаючи учасників спартакіади, полковник Марат Бригадир.

В перший день змагань були визначені кращі серед бігунів на 100 метрів та в підтягуванні на перекладині. Програма двох наступних днів передбачає біг на 3000 м, подолання смуги перешкод, метання гранати та стрільбу з автомата Калашникова на військовому полігоні військової частини. Завершення спартакіади та нагородження її переможців та призерів заплановане на середу, 26 квітня.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Допризовна молодь змагатиметься на спартакіаді
25 квітень, 2017, 01:28