Стало відомо, скільки коштували відрядження Гунчика

Стало відомо, скільки коштували відрядження Гунчика
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик за 2,5 року більше 100 днів провів у відрядженнях, а відпустку за власний рахунок брав лише раз.

Про це повідомляє Четверта влада.

Як йдеться у відповіді на запит за підписом Гунчика, з часу призначення на посаду у липні 2014 року він двічі скористався своїм правом на щорічну оплачувану відпустку у 2015 році (з 5 до 11 березня та з 27 липня до 9 серпня) та одного разу у 2016 році (з 9 до 11 березня).

Також одного разу Володимир Гунчик брав відпустку без збереження заробітної плати тривалістю один день. Це сталося ще 3 жовтня 2014 року.

За весь період роботи на посаді голова ОДА направлявся у відрядження для виконання службових обов`язків поза місцем його постійної роботи 76 разів.

Загалом у відрядженнях він провів більше 100 днів. Шістнадцять разів посадовець перебував у відрядженнях у 2014 році, 33 рази – у 2015-му, 24 рази – у 2016-му та вже три рази, станом на середину березня, був у відрядженнях цього року.

Жодного разу за майже 2,5 року Володимир Гунчик не пропускав роботу у зв`язку із тимчасовою непрацездатністю (хворобою).

Разом з тим, за весь період роботи із липня 2014-го до лютого 2017 року отримав 336,5 тисячі гривень зарплати.

Відзначимо, що у Волинській облраді аналогічну інформацію стосовно голови ради Ігоря Палиці надати відмовилися, аргументуючи це тим, що, на їхній погляд, закон не зобов`язує таку інформацію оприлюднювати та й взагалі відповідна інформація не є такою, яка була отримана або створена в процесі виконання суб`єктами владних повноважень своїх обов`язків, або знаходиться у володінні суб`єктів владних повноважень чи розпорядників публічної інформації.

Через таку відмову журналіст «Четвертої влади» звернувся із позовом до Волинського окружного адміністративного суду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо, скільки коштували відрядження Гунчика
25 квітень, 2017, 11:30