На Волині вивантажили 6 КамАЗів львівського сміття, – депутат

На Волині вивантажили 6 КамАЗів львівського сміття, – депутат
Вранці 25 квітня на виїзді з Луцька, на очисних спорудах цукрового заводу вивантажили 6 КамАЗів зі сміттям, – стверджує депутат Сергій Була. Наразі цим питанням займаються правоохоронці.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії 25 квітня.

За словами Були, сміття «вивалили» просто біля очисних споруд цукрового заводу – з’їхали з дороги, збили шлагбаум та висипали сміття. Йдеться про 6 20-тонних машин. Депутат зауважив, що вдалося встановити, що 2 машини привезли сміття зі Львова.

Тому депутати зауважили, що треба, аби хтось там постійно чергував. «Де ті пару активістів, що бігають, рижкови», – сказав Євгеній Ткачук.

Проте депутати зауважили, що лише активістами не обійтися, тому варто, аби цим питанням серйозно займалися правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо все роблять активісти??? то навіщо нам така СРАННА влада. Депутати як завжди в нас перші дурні....
Відповісти
Раніше не смерділо??? Доки не привезли Львівське сміття?Поля фільтрації належать Цукровому заводу на праві власності,де охорона??? Волинь стала "зіркою" інтернету та телебачення вже 3 тижні тому,де дії правоохоронних органів(ст.236,ст.256 Кримінального кодексу України),чи їм теж всеодно чим дихають їхні діти та яку воду вони будуть пити?
Відповісти
Тільки приїхала з відстійників 00.15. Патруль затримав перевізників свиней, Слава Богу живих!!! Не спимо!!!А туши та пір"я без Ковеля куди повезуть?
Відповісти
Останні новини
На Волині вивантажили 6 КамАЗів львівського сміття, – депутат
25 квітень, 2017, 15:13