У Луцьку розпочався чемпіонат з самбо

У Луцьку розпочався чемпіонат з самбо
У Луцьку розпочався дводенний чемпіонат Державної прикордонної служби з боротьби самбо.

Захід присвятили молодшому сержанту Сергієві Гулюку, який загинув на сході України, та всім загиблим побратимам, - інформує Держприкордонслужба України.

На захід прибуло багато гостей, серед яких - родина Сергія Гулюка – дружина та троє його дітей.

Серед 127 спортсменів-прикордонників, які взяли участь у чемпіонаті, 27 - обороняли східні українські кордони від незаконних збройних формувань.

Загалом у змаганнях взяли участь 30 команд, які представляли всі регіональні управління, а також Навчальний центр та Національну академію Держприкордонслужби, Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ», Головний центр зв’язку автоматизації та захисту інформації. Серед учасників – 4 призери чемпіонатів Європи та світу, 1 - заслужений майстер спорту й 4 майстри спорту міжнародного класу. Спортивний вишкіл продемонстрували й ті прикордонники, які застосовують самбо в роботі.

«Військовослужбовці під час виконання службових завдань мусять вміти захистити себе та швидко затримати правопорушника. Саме самбо, з його динамічними прийомами та адаптованими до життя вміннями вижити, допомагають хлопцям при виконанні ними поставлених завдань.», – наголосив начальник Луцького прикордонного загону полковник Микола Скарвінко.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розпочався чемпіонат з самбо
25 квітень, 2017, 17:15