У луцькій мерії задоволені виборами

У луцькій мерії задоволені виборами
Вибори у Луцьку відбулися спокійно та відповідно до виборчого законодавства.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді 13 листопада повідомив заступник луцького мера Юрій Вербич.

За його словами, процес волевиявлення громадян пройшов спокійно: порушень громадського порядку, фактів незаконного втручання у роботу виборчих комісій, тиску на виборців чи членів комісій на території округу не зафіксовано.

Також Вербич повідомив, що усі 83 луцькі дільниці були відкриті вчасно. Збоїв у роботі веб-камер не було.

«Найпоказовішим результатом усіх причетних до виборів – і суб’єктів виборчого процесу, і тих, хто забезпечував організаційну частину – є відсутність скарг виборців щодо умов волевиявлення», – зауважив Вербич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно, що задоволені - єдиний і неповторний кандидат переміг, тож все пучком :)
Відповісти
Ще б були не задоволені!:) За рахунок Палиці багато чого з себе "зняли", ну а тепер шукайте вітра в полі, та того Палицю з його "​​обіцянками"! :) А люди спитають...!!!
Відповісти
Цікаво,хтось вірить у цей брєд:)Приклад:)Штат газети міської ради "Луцький замок" на час голосування збільшився більше ніж вдесятеро:)І всі "журналісти" від цієї газети чомусь були спостерігачами на виборах від Палиці(і кудись одразу зникли після виборів).Може Романюка хтось з депутатів запитає про ціх перевертнів від ЗМІ???А дав розпорядження зачислити їх в штат саме Романюк:)Яке він мав право таке робити???Як ви думаєте,хто оплатив появу оціх лівих "журналістів"?Хіба це не корупція???Не перевищення повноважень???Стільки корупції,скільки ми бачили на ціх виборах не було в нашій державі ніколи...
Відповісти
Аня,тут нічого дивного немає.Романюк так піджавши хвоста бігав перед Палицею,бо обидва "дітки" Коломойського з групи "Приват".Наш мер в туалет самостійно піти не може поки не подзвонить та не запитає дозволу в Тигіпка з Коломойським:)
Відповісти
Добавить нечего 100%!!! Ответ на ВСЕ вопросы!!!
Відповісти
А ніхто нічого не хоче спитати з головного "​​спостерігача" - Кравчука, який в робочий час, будучи держслужбовцем постійно їздив і "опікував" Палицю?!
Відповісти
Віка,хіба в нас є справжня влада???Я на ціх виборах повністю розчарувалася в Романюку.Виявилося що це апсолютно пуста та бездарна людина.Два останніх місяці перед виборами містом повністю як хотів заправляв Палиця:)А мерські заступники,на прохання Романюка працювали шістерками в Палиці.Це ганьба!Більше ніколи за цю людину голосувати не буду.Такий мер нашому місту не потрібен...
Відповісти
А його і ставили з метою "просування" Палиці - ви не знали? От вам і "людяний"... :) Бачили що обирали...!!!
Відповісти
Останні новини
У луцькій мерії задоволені виборами
13 листопад, 2012, 11:01